U pripremi je

22. Cest is d'Best!!!

Saznajte više...

Sudjelujte na

Cest - natječajima!!!

Saznajte više...

U pripremi je

22. Cest is d'Best!!!

Saznajte više...

Sudjelujte na

Cest - natječajima!!!

Saznajte više...

SPORT NA CESTU


UTRKA SMETLARA

PETAK 1. 6. , START U 15.00 SATI – JELAČIĆ PLAC

Gledali ste Ben Hura? Sada ste spremni za pravu akciju jer samo Zagreb i Cest is d’ Best imaju utrku trokolica na kojoj su glavne zvijezde gradski čistači ulica.
Brzi su kad čiste, al još brži kad u svojim nabrijanim zelenim trokolicama poput munja projure Jelačić placom oko Manduševca u pokušaju osvajanja Cestovog trofeja. Dođite bodriti ove zelene ljude koji se brinu da nam grad bude čist!

VODITELJI PROGRAMA:
HADŽI I KRISTIJAN UGRINA – KIKI


SPORT ZA UM – VELIKA ŠAHOVSKA SIMULTANKA

PETAK 1. 6. OD 15:00 SATI – CVJETNI TRG

Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb, Zagrebački šahovski savez i Šahovski klub „Zagreb“ organiziraju svoju tradicionalnu šahovsku simultanku u povodu Svjetskog dana darivatelja krvi. Dođite svi na Cvjetni, u petak u 15 sati!


USPORKA

PETAK 1. 6. OD 15:30 SATI – EU TRG

Najsporija vožnja biciklom na stazi od 7 metara godinama „rastura“ na d’ Best festivalu! Kornjače, puževi i troprsti ljenjivci već sad su se uputili prema Cvjetnom da pozdrave svoje idole. Ako ne stignu do utrke, šampione ćete morati pozdraviti Vi u njihovo ime. Osvojite vrijedne nagrade i uđite u povijest kao pobjednik Usporke! Udruga Moj bicikl, www.mojbicikl.hr, predprijave na info@mojbicikl. hr, a prijave na licu mjesta.


RECI MI RIJEČ I NAPISAT ĆU TI PJESMU

Šećete gradom, sretnete čovjeka sa starom pisaćom mašinom i kažete mu jednu riječ, a on Vam isti čas, na temelju izrečene riječi, napiše pjesmu.

Grad
Grad pleše na cesti,
nedaj se brigama smesti,
zagrij lice u šušuru ulice,
čeka te osmijeh tih i pokoji stih.


PLUTRKA

U Bogovićevoj ulici postoji spomenik psu PLUTU, čuvaru gradilišta koji je na toj dužnosti poginuo. Malo se o tome zna i zato tom biću (nekadašnjem sugrađaninu) koje je časno i požrtvovno radilo svoj posao, posvećujemo utrku pasa i njihovih vlasnika koja će se održati u nedjelju 3.6. od 15:00 – 16:00 sati na Zrinjevcu.

AUTORI UTRKE: IVI FIRST I ZLATAN JAGANJAC