DJEČJI PROGRAM


Program na Zrinjevcu ispunjen je brojnim likovnim radionicama, igraonicama, cirkuskim točkama, kazališnim predstavama, nastupima zborova, školicama žongliranja, hodanja po traci… Ma, živi cirkus!! Ako se pitate pomoću kojih trikova smo uspjeli složiti ‘taaako dooobar’ program za najmlađe, a da pritom ne morate za uživanje u njemu izdvojiti niti jednu kunu!


Vesela yoga za djecu!

U svaki novi dan zakoračimo puni optimizma i elana! Od malih nogu ti kreni na neki sport il Yogu i zato s nama planirajte vježbanje na Zrinjevcu na travi – ko veliki you vježbaju iako su mali!

Zabavite se na veseloj yogi za djecu! Na trenutak postanite omiljena životinja, zapetljajte se s novim prijateljima u ljudskoj mandali, zaigrajte utrku rakova ili se pak samo dobro opustite. Dobrodošli!

Udruga ARS EVENTUS

Udruga ARS EVENTUS ovogodišnji je organizator likovnih radionica na festivalu Cest is d’Best 2023.

Ovogodišnja radionica obuhvaća različite likovne pristupe namijenjene edukaciji naših najmlađih, ali i starijih građana koji će se zateći na Zrinjevcu unutar 4 dana festivala. Likovni program je sačinjen od 5 različitih principa za što su zaduženi mladi likovni umjetnici i studenti s Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu.

KLAUN BALONKO

KLAUN BALONKO – za male i velike, super figure od balona, da li je cvijet, zec ili pas, balonko ga napravi za čas !

DJEČJE KAZALIŠTE

Tri leptira – priča o prijateljstvu koja na simpatičan način govori o tome koliko je važno ostati skupa u teškim situacijama.

Ježeva kućica – svima dobro poznata priča o ljubavi prema vlastitom domu. Avantura Ježurke Ježić već generacijama potiče na prave vrednote.

Crvenkapica – bajka na kojoj smo svi odrasli i koja nas uči koliko je važno čuvati se nepoznatog i ne vjerovati strancima.