DJEČJI PROGRAM


Zrinjevac je i ove godine zamišljen kao cjelodnevna obiteljska priča u kojoj se najglasnije čuje dječji smijeh i lizanje sladoleda! Tijekom dana, prostor parka ispunjen je programom za najmlađe cestoljupce. Ove nam godine u goste dolaze i osnovne škole koje će predstaviti vlastite umjetničke programe ili samo uživati u centru grada u kojem d’Best zabava vlada. Program na Zrinjevcu ispunjen je brojnim likovnim radionicama, igraonicama, cirkuskim točkama, kazališnim predstavama, nastupima zborova, školicama žongliranja, hodanja po traci… Ma, živi cirkus!! Ako se pitate pomoću kojih trikova smo uspjeli složiti ‘taaako dooobar’ program za najmlađe, a da pritom ne morate za uživanje u njemu izdvojiti niti jednu kunu, otkrit ćemo vam tajnu: našu ideju i trud podržali su  Algida, Helen Doron . Hvala našim prijateljima i podržimo i mi njih!

 


Cest is d’best radionica interkulturalne edukacije namijenjene djeci osnovnoškolskog uzrasta

Volonteri iz Poljske, Francuske i Španjolske, koji u udruzi Syncro – Synergy Croatia volontiraju na projektu “Changing the world from my neigbourhood” provest će u sklopu festivala Cest is d’best radionice interkulturalne edukacije namijenjene djeci osnovnoškolskog uzrasta, s naglaskom na niže razrede.
Na njima će djeca imati mogućnost iz prve ruke naučiti nove informacije i na interaktivan, maštovit i zabavan način steći praktična znanja tipična za države iz kojih volonteri dolaze.

Termini radionica u subotu 22.8.2020. su:
10:00 Francuska
11:00 Poljska
12:00 Španjolska

Prijevod na hrvatski će biti osiguran, kao i svi radni materijali. Roditelji, bake, djedovi, braća i sestre u pratnji su dobrodošli!

Sve radionice su besplatne!

 UČIMO ENGLESKI NA TRAVI… MY NAME IS D’BEST. CEST IS D’ BEST

Na uličnom festivalu Cest is d`Best možete naći i Helen Doron školu za učenje engleskog za djecu! Svaki dan od 11:00 i 18:00 sati sudjelujte u zabavnom pokaznom satu engleskog na kojem ćemo uz igru, pjesmu i ples naučiti nekoliko boja i životinja. Zajedno ćemo brojati, skakati, trčati i veseliti se s našim prijateljima Flupe-om, Granny Fix i Paulom. Tko su oni? Svratite do našeg info pulta i saznajte više o njima, našoj metodi i našim školama.

See you! HELEN DORON ENGLISH – podržava Cest is d Best


LIKOVNE RADIONICELikovne radionice za djecu i odrasle odvijaju se na Zrinjevcu  od 11 do 13 i od 17 do  20 sati. Radionice „Šaraonice“ i  „Slikopise na panoima“ vode studentice s Akademije likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu. Ovogodišnja tema festivala je  Identitet Europe. Djeca će moći slikati i slobodne motive i kako doživljavaju svijet u doba korone. Na Slikopisima (panoima na drvu), mogu slikati u akriliku i odrasli zajedno  s djecom.

 Pozivamo vas da pridružite se likovnim radionicama uz poštivanja svih epidemioloških mjera.