DJEČJI PROGRAM


Zrinjevac je i ove godine zamišljen kao cjelodnevna obiteljska priča u kojoj se najglasnije čuje dječji smijeh i lizanje sladoleda! Tijekom dana, prostor parka ispunjen je programom za najmlađe cestoljupce. Ove nam godine u goste dolaze i osnovne škole koje će predstaviti vlastite umjetničke programe ili samo uživati u centru grada u kojem d’Best zabava vlada. Program na Zrinjevcu ispunjen je brojnim likovnim radionicama, igraonicama, cirkuskim točkama, kazališnim predstavama, nastupima zborova, školicama žongliranja, hodanja po traci… Ma, živi cirkus!! Ako se pitate pomoću kojih trikova smo uspjeli složiti ‘taaako dooobar’ program za najmlađe, a da pritom ne morate za uživanje u njemu izdvojiti niti jednu kunu, otkrit ćemo vam tajnu: našu ideju i trud podržali su Cedevita, Algida, Helen Doron i Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu. Hvala našim prijateljima i podržimo i mi njih!

Navečer, kada „zaspu anđeli“, roditelji mogu slobodno na ples. Ove godine spremamo dvije plesne večeri u kojoj sudjeluju učitelji plesa + raspoloženi plesači + plesne grupe = super zabava. Prijavite se sa svojim ljubimcima za 4. PluTrku na info kućici na Zrinjevcu, a tu vas uz proglašenje najbržih sudionika i prigodne nagrade (Husse hrana), očekuje i mala kutija za donacije Noinoj arki.


Duble, buble – cinci, linci – nova priča za Vas klinci!

Kad je hladno ili kiša pada uvijek loše raspoloženje vlada. Netko u tom vremenu nema što za reći, pa preporuča spavati ili pak leći. Netko jede mrkvice i mota se oko stola, a nekome je ples i zabava prava životna škola. Zaključak je da uz pjesmu, a i puno rime, uvijek tjeramo sivilo, hladnoće i zime. Uz sve to posjetit će nas neki crtani junaci pred kojima su brojni veseli zadaci. Priča je posebna i po tome što nas osim puno pjesme i plesa očekuje zabava sa poznatim crtanim likovima (mačkom Silvestrom, Zekoslavom Mrkvom i lavom).


SVIJET MAGIJE I TRIKOVA

Ova je predstava protkana atraktivnim zanimljivim i šaljivim trikovima. Nemoš’ vjerovat! Za male i velike, tužne i vesele… Naravno, i publika (to ste vi) sudjeluje u stvaranju čarolija!


MAGIC RICO SHOW

Program predstave je prilagođen svim dobnim skupinama gledatelja, obuhvaća niz trikova povezanih komičnom pričom te iluzije koje obuhvaćaju edukativni, zabavni i interaktivni segment. U predstavi sudjeluju mađioničar, publika i životinje poput zeca i goluba.


LJUBICA ZUBICA

Upoznajte Ljubicu Zubicu, pomoćnicu Zubić Vile, koja u potrazi za izgubljenim zubom djecu upoznaje s važnosti zdravih zuba i oralne higijene. Kroz polusatnu interaktivnu predstavu pokazuje kako pravilno četkati zube, otkriva koja je hrana važna za zdravlje njihovih zuba, što se događa kad jedemo puno slatkiša te ih upoznaje s čarobnim svijetom sjekutića, očnjaka, pretkutnjaka i kutnjaka. Predstava je interaktivna, dinamična, s elementima plesa i pokreta te uz zanimljive dječje igre i zagonetke.

Autorica i Performerica: Ana Katulić


ŠARENI JUNACI, VESELE RIME – ZGODE I NEZGODE OD LJETA DO ZIMA!

Vesela prigodna priča o vremenu kad se Mjesec i Godina žene, a gdje se postavlja pitanje kakav darak odabrati koji nema cijene. Tu će uskočiti veseli junaci – cvjećar, pčelar i slastičar koji moraju odabrati najljepši dar. Da li je to torta, ukras ili med, doznat ćete u priči dok ližete sladoled!


PAŽNJA! PAŽNJA! DAR S NEBA – VAZEMALJAC ILI BEBA?!

U veseloj priči o igri ćemo svašta reći stoga ne treba puno trošiti riječi. Veseli junaci sve nas u igru vode, malo do šume malo do vode. A kad se pronađe neobična stvar – pitanja se postavlja nekoliko bar? Da li je to vanzemaljac ili beba, za što to služi i kome to treba. Ova vesela priča bit će pravo veselje kada raste cvijeće, krumpir pa i zemlje. A da Vas pitanje i dalje ne kopka u ovoj priči najvažnija je LOPTA! Priča je zgodna za vremena cvjetna u vrijeme proljeća, pa sve do ljeta!


HRVATSKOM U TRENUTKU SVAKOM; AVIONOM, BRODOM, VLAKOM…

U ovoj zabavnoj priči putujemo usred Lijepe naše i vozimo se onime što gdje baš i paše! Uz ovčicu Rozu nećete biti sami, a pozdravit će nas i Banana u pidžami. Da klokan voli boks i zove se Klokić, ispričat ćemo Vam tu dok pijete sokić!


PJEVA MI SE PJESMA: ORKESTRA POKOLOKA

Šesteročlani bend predstavlja se publici kroz pjesmu “Otključ otključ” te poziva sve na putovanje kroz pjesme o likovima iz bajki: Crvenkapici, Vuku, Tri Praščića, Vještici, Maloj sireni, Palčici, Ružnom pačetu, Princezi i žapcu te Mačku u čizmama.
Simbiozom glazbe i priče, djeca upoznaju likove iz priča te uče o empatiji, razumijevanju i moralnim vrijednostima koje svaki lik usvaja kroz pojedinu pjesmu.

Teatar Poco Loco


UČIMO ENGLESKI NA TRAVI… MY NAME IS D’BEST. CEST IS D’ BEST

Na uličnom festivalu Cest is d`Best možete naći i Helen Doron školu za učenje engleskog za djecu! Svaki dan od 11:00 i 18:00 sati sudjelujte u zabavnom pokaznom satu engleskog na kojem ćemo uz igru, pjesmu i ples naučiti nekoliko boja i životinja. Zajedno ćemo brojati, skakati, trčati i veseliti se s našim prijateljima Flupe-om, Granny Fix i Paulom. Tko su oni? Svratite do našeg info pulta i saznajte više o njima, našoj metodi i našim školama.

See you! HELEN DORON ENGLISH – podržava Cest is d Best