Počinju pripreme za

23. Cest is d'Best!!!

Sudjelujte

na CEST natječajima

Saznajte više...

Počinju pripreme za

23. Cest is d'Best!!!

Sudjelujte

na CEST natječajima

Saznajte više...

DJEČJI PROGRAM


Zrinjevac je i ove godine zamišljen kao cjelodnevna obiteljska priča u kojoj se najglasnije čuje dječji smijeh i lizanje sladoleda! Tijekom dana prostor parka ispunjen je programom za najmlađe cestoljupce. Sastoji se od brojnih likovnih radionica, igraonica, klaunova, pričaonica, kazališnih predstava, nastupa zborova, školice žongliranja, hodanja po traci… Ma, živi cirkus!! Ako se pitate pomoću kojih trikova smo uspjeli složiti taaako dooobar program za najmlađe, a da pritom ne morate za uživanje u njemu izdvojiti niti jednu kunu (divlja životinja koja skače, bježi..), otkrit ćemo vam tajnu. Nas i našu ideju i trud podržali su Algida sladoledi, KRAŠ, Helen Doron, Profil Klett i Konfucijev institut. Hvala našim prijateljima i podržimo i mi njih!

KIKIJEV CIRKUS U ŽIVOTINJSKOM CARSTVU

Ova duhovita i dirljiva predstava vodi vas u nove avanture naših veselih junaka i njihovih prijatelja. Vraćamo se u Životinjsko carstvo na vrlo važan i značajan dan – dan kada se nakon dvije godine putovanja oko svijeta naša družina ponovno okuplja u svojem predivnom gradu. Naši junaci pokazat će vam kako je sve moguće kad su tu jedni za druge i povest će vas kroz najluđi cirkus koji ste ikada vidjeli! KRAŠ je prijatelj festivala i sva su djeca od 3 – 103 godine dobrodošla na predstavi nakon koje se, kao „šećerom na kraju“, zasladite čokoladicom! KRAŠ, KRAŠ, d’ Best je baš!


ŠARENI JUNACI, VESELE RIME – ZGODE I NEZGODE OD LJETA DO ZIMA!

Vesela prigodna priča o vremenu kad se Mjesec i Godina žene, a gdje se postavlja pitanje kakav darak odabrati koji nema cijene. Tu će uskočiti veseli junaci – cvjećar, pčelar i slastičar koji moraju odabrati najljepši dar. Je li to torta, ukras ili med, doznat ćete u priči dok ližete sladoled!


PAŽNJA! PAŽNJA! DAR S NEBA – VAZEMALJAC ILI BEBA?!

U veseloj priči o igri ćemo svašta reći, stoga ne treba puno trošiti riječi. Veseli junaci sve nas u igru vode, malo do šume, malo do vode. A kad se pronađe neobična stvar -pitanja se postavlja  nekoliko bar? Je li to izvanzemaljac ili beba, za što to služi i kome to treba. Ova vesela priča bit će pravo veselje kada raste cvijeće, krumpir pa i zelje. A da Vas pitanje i dalje ne kopka u ovoj priči najvažnija je LOPTA! Priča je zgodna za vremena cvijetna u vrijeme proljeća, pa sve do ljeta!


HRVATSKOM U TRENUTKU SVAKOM; AVIONOM, BRODOM, VLAKOM…

U ovoj zabavnoj priči putujemo usred Lijepe naše i vozimo se onime što gdje baš i paše! Uz ovčicu Rozu nećete biti sami, a pozdravit će nas i Banana u pidžami. Da klokan voli boks i zove se Klokić, ispričat ćemo Vam tu dok pijete sokić!


KRAVA NA ORMARU

Da svoj skučeni stan dijelimo s pravom pravcatom kokoškom, ne možemo baš zamisliti. Ili možda, ipak…ta ona je tako malena i možda bismo se s njom nekako uspjeli dogovoriti da se ponaša
pristojno. S kozom je već dosta teže, a s prasetom ne ide baš nikako. A zamislite tek kravu kao sustanarku! Ipak, cijela se ova ekipa uselila kod fine zagrebačke gospođe što je bilo krajnje neugodno i žestoko iskustvo, iako se pouka isplatila: Mi malokad znamo cijeniti ono što imamo, želeći neprestano nešto više, a da često ni sami ne znamo što hoćemo. Promijenimo kut gledanja i – evo sreće! Nadahnuta motivima jednostavne dječje pripovijetke i uz pomoć žive glazbe, nastala je naša vesela lutkarska predstava djeci na zadovoljstvo.

AUTORSKI TIM: KRUNA TARLE, MAJA MARTIN, TOMISLAV ROŽIĆ, PATRIK GREGUREC
PRODUKCIJA: KRUNA TARLE-ART & CENTAR MLADIH RIBNJAK


GDJE LI RASTE ZDRAVA HRANA, USRED POLJA ILI STANA?

Trebamo jesti, hraniti se zdravo to je uvijek ispravno i pravo. Je li to mlijeko, ukusni kolači ili se na popisu može još nešto naći? Piramida zdrave hrane – nije samo meso, mlijeko i banane. U veseloj priči o njoj će pričati papagaj, konjić, pa i krava koja sad na livadi u hladovini spava!


SVIJET MAGIJE I TRIKOVA

Ova je predstava protkana atraktivnim zanimljivim i šaljivim trikovima. Ne moš’ vjerovat! 🙂 Za male i velike, tužne i vesele… Naravno, i publika (to ste vi) sudjeluje u stvaranju čarolija! 🙂


MAGIC RICO SHOW

Program predstave je prilagođen svim dobnim skupinama gledatelja, obuhvaća niz trikova povezanih komičnom pričom, te iluzije koje obuhvaćaju edukativni, zabavni i interaktivni segment. U predstavi sudjeluju mađioničar, publika i životinje poput zeca i goluba.


RECIKLAUNIRANJE

Klaunska edukativna predstava u kojoj se svakodnevni otpad postaje najljepša igra. Reciklauniranje je moment mašte i vještine isprepletene smijehom i dramom. Vaš ReciKlaun


UČIMO ENGLESKI NA TRAVI… MY NAME IS D’BEST. CEST IS D’ BEST

Na uličnom festivalu Cest is d`Best možete naći i Helen Doron školu za učenje engleskog za djecu!Svaki dan od 11:00 i 18:00 sati sudjelujte u zabavnom pokaznom satu engleskog na kojem ćemo uz igru, pjesmu i ples naučiti nekoliko boja i životinja. Zajedno ćemo brojati, skakati, trčati i veseliti se s našim prijateljima Flupe-om, Granny Fix i Paulom. Tko su oni? Svratite do našeg info pulta i saznajte više o njima, našoj metodi i našim školama.

See you! HELEN DORON ENGLISH – podržava djecu i Cest is d`Best.


RADIONICE OSNOVA HODA PO SLACKLINE-U

Održavati ravnotežu na uskoj i nestabilnoj traci razapetoj između 2 stabla nije nimalo lak zadatak. Hod po slackline-u jedna je od onih aktivnosti koje onima koji je se prihvate donosi brojne pogodnosti: angažira cijelo tijelo, poboljšava koncentraciju, uči nas kako uspostaviti balans, te kako se nositi s nedostatkom istoga s fizičkog, ali i mentalnog aspekta. Radionice su prilagođene dječjem uzrastu, ali svi su dobrodošli!


IGRE RAVNOTEŽE U PARKU ZRINJEVAC

Udruga Perun radi vježbe ravnoteže i hodanja po konopu poi, hulahup, žongliranje, druženje, razmjena znanja i vještina, kreativnost, improvizacija i druge igre u parku s djecom različita uzrasta. Udruga promiče kreativne kulture i univerzalne ljudske vrijednosti.

AUTORI I REALIZATORI: IVAN MAVROVIĆ I UDRUGA PERUN