Počinju pripreme za

23. Cest is d'Best!!!

Sudjelujte

na CEST natječajima

Saznajte više...

Počinju pripreme za

23. Cest is d'Best!!!

Sudjelujte

na CEST natječajima

Saznajte više...

SPORT NA CESTU


UTRKA SMETLARA

PETAK 1. 6. , START U 15.00 SATI – JELAČIĆ PLAC

Gledali ste Ben Hura? Sada ste spremni za pravu akciju jer samo Zagreb i Cest is d’ Best imaju utrku trokolica na kojoj su glavne zvijezde gradski čistači ulica.
Brzi su kad čiste, al još brži kad u svojim nabrijanim zelenim trokolicama poput munja projure Jelačić placom oko Manduševca u pokušaju osvajanja Cestovog trofeja. Dođite bodriti ove zelene ljude koji se brinu da nam grad bude čist!

VODITELJI PROGRAMA:
HADŽI I KRISTIJAN UGRINA – KIKI


SPORT ZA UM – VELIKA ŠAHOVSKA SIMULTANKA

PETAK 1. 6. OD 15:00 SATI – CVJETNI TRG

Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb, Zagrebački šahovski savez i Šahovski klub „Zagreb“ organiziraju svoju tradicionalnu šahovsku simultanku u povodu Svjetskog dana darivatelja krvi. Dođite svi na Cvjetni, u petak u 15 sati!


USPORKA

PETAK 1. 6. OD 15:30 SATI – EU TRG

Najsporija vožnja biciklom na stazi od 7 metara godinama „rastura“ na d’ Best festivalu! Kornjače, puževi i troprsti ljenjivci već sad su se uputili prema Cvjetnom da pozdrave svoje idole. Ako ne stignu do utrke, šampione ćete morati pozdraviti Vi u njihovo ime. Osvojite vrijedne nagrade i uđite u povijest kao pobjednik Usporke! Udruga Moj bicikl, www.mojbicikl.hr, predprijave na info@mojbicikl. hr, a prijave na licu mjesta.


PLUTRKA

U Bogovićevoj ulici postoji spomenik psu PLUTU, čuvaru gradilišta koji je na toj dužnosti poginuo. Malo se o tome zna i zato tom biću (nekadašnjem sugrađaninu) koje je časno i požrtvovno radilo svoj posao, posvećujemo utrku pasa i njihovih vlasnika koja će se održati u nedjelju 3.6. od 15:00 – 16:00 sati na Zrinjevcu.

AUTORI UTRKE: IVI FIRST I ZLATAN JAGANJAC