Počinju pripreme za

23. Cest is d'Best!!!

Sudjelujte

na CEST natječajima

Saznajte više...

Počinju pripreme za

23. Cest is d'Best!!!

Sudjelujte

na CEST natječajima

Saznajte više...

SPORT NA CESTU


UTRKA SMETLARA

PETAK 30. 5. – 15:00 – JELAČIĆ PLAC

Gledali ste Ben Hura? Sada ste spremni za pravu akciju jer samo Zagreb i Cest is d’Best imaju utrku trokolica na kojoj su glavne zvijezde gradski čistači ulica. Brzi su kad čiste, al’ još brži kad u svojim nabrijanim zelenim trokolicama poput munja projure Jelačić placom oko Manduševca, u pokušaju osvajanja Cestovog trofeja. Dođite bodriti ove zelene ljude koji se brinu da nam grad bude čist.

VODITELJI PROGRAMA:
HADŽI I KRISTIJAN UGRINA – KIKI


SPORT ZA UM – VELIKA ŠAHOVSKA SIMULTANKA

SUBOTA 1. 6. OD 15:00 SATI – CVJETNI TRG

Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb, Zagrebački šahovski savez i Šahovski klub „Zagreb“ organiziraju svoju tradicionalnu šahovsku simultanku u povodu Svjetskog dana darivatelja krvi.

Šah – mat!  


USPORKA

ČETVRTAK 31. 5. OD 14:00 SATI – Trg bana Josipa Jelačića

Najsporija vožnja biciklom na stazi od 7 metara godinama „rastura“ na d’Best festivalu! Kornjače, puževi i troprstni ljenjivci već sad su se uputili prema Cvjetnom da pozdrave svoje idole. Ako ne stignu do utrke, šampione ćete morati pozdraviti Vvi u njihovo ime. Osvojite vrijedne nagrade i uđite u povijest kao pobjednik Usporke. Udruga Moj bicikl, www.mojbicikl.hr, pretprijave na info@mojbicikl.hr, a prijave na licu mjesta.

Mala biciklijada grada Zagreba

Subota, 01. 06. od 14:00 sati na Zrinjevcu

Na svojim bajkovima u punoj opremi i spremni za đir, naši će mališani biciklirati na Zrinjevcu. Vidimo se kod paviljona na startu!


PLUTRKA

Nedjelja, 2. 6. u 15:00 – Zrinjevac

U Bogovićevoj ulici postoji spomenik psu PLUTU, čuvaru gradilišta koji je na toj dužnosti poginuo. Malo se o tome zna i zato tom biću (nekadašnjem sugrađaninu) koje je časno i požrtvovno radilo svoj posao posvećujemo utrku pasa i njihovih vlasnika koja će se održati u nedjelju 02.6. od 15.00 – 16.00 sati na Zrinjevcu.

AUTORI UTRKE: IVI FIRST I ZLATAN JAGANJAC


YOGA, PIKNIK… ZEN

Različite stilove yoge će predstaviti  Zen yoga škola i Tai Chi vrstan i poznati majstor Boro Ratinović s grupama od po 12-tak ljudi te uz građane koji u životu teže Zenu.

Program traje od 10:00 do 12:00  sati i predstavit će se vještine koje podižu vrijednost zdravlja, važnost pokreta i zabave te će se dijeliti akcijske cijene upisa na satove koje će građani na festivalu moći vidjeti uživo.

Oko 12h druženje se nastavlja na pikniku na travi!

By: Mirna Čučković


ŽONGLERSKA RADIONICA

Želiš naučiti žonglirati, a ne znaš kako započeti? Nemaš iskustva sa žongliranjem ili ipak imaš – nama nije bitno. Pridruži nam se na ovogodišnjem Cest is d’ Best festivalu na Poi i Staff radionicama za sve uzraste. Ekipa iz Bjelovar Fire show-a Dom i Zoki će ti pokazati kako izraditi svoj rekvizit, i ono što je najbitnije, kako ga koristiti. Vidimo se!”