PERFORMERI


Katastrofa clown

Italija

Zabavna predstava uz ritam rock’n’rolla gdje se uz čaroliju, mjehuriće od sapunice i klauniranjem, publika dovodi u mnoge komične situacije, a na kraju boksački meč odlučuje kome će pripasti željena djevojka.


Trick or treat

Južna Koreja

Južnokorejski mađioničar Jisu Park uvlači se u ulogu šarmantnog Jaya – lika koji voli klasičnu magiju i ekscentrični jazz. On je krotki čarobnjak s izvanrednim sposobnostima. Ali svaki put kad pokuša izvesti trik, ne uspije. Ako potom pokuša prikriti svoju grešku, dogodi mu se još jedna nespretnost. Pogotovo kad je oko pozornice velika publika. Pri pažljivijem promatranju publika shvaća da se ne radi o običnom mađioničaru, već o klaunu koji kao da je proizašao iz ere nijemog filma. Pa ipak, zahvaljujući svojim impresivnim trikovima, napokon uspijeva očarati publiku!


Yes you, no me

Njemačka

Razigrani 20-30 minutni duo akrobatski teatar namijenjena svim uzrastima. Sa dva cirkuska performera na pozornici, prikazuje nove originalne tehnike koje uključuju partnersku akrobaciju, štapove za stajanje na rukama, i fizički teatar pomoću kojeg istražuju kako se nositi sa konfliktima u vezama.


End the rest

Njemačka

U ovoj mono predstavi performerica se bavi temom kako se nositi sa porazom i ostvariti mnogo više nego smo ikada zamišljali. Predstava se sastoji od jedinstvenih i novih istraživanja korištenja štapova za stajanje na rukama različitih visina uz razna iznenađenja, kombiniranih sa tehnikama za stajanje na rukama na izrazito visokim štapovima uz prezentaciju još neviđenih oblika i prizora.


Yo soy, Americo

Argentina

Predstavu izvodi žena koju karakterizira komični izričaj koji povezuje različite cirkuske tehnike i fizičku komediju. U bespuću latino okusa i ritma, Américo je muški lik, prodavač kave, koji publici nudi ukusnu kavu. Kako li će je pripremiti?… Predstava povezuje klaunarstvo i fizičku komediju, stajanje na rukama, akrobacije, zračne akrobacije na autentičnoj i u isto vrijeme popularnoj pozornici.


The Herock

Čile

Eksplozija energije uz ritam rocka, koji uz gestikulacije, žongliranje, komediju, opasnost i improvizaciju, pruža publici 45 minuta prepunih emocija i smijeha.


Štulaš

Srbija


Strings of life

Srbija / Rumunjska

Predstava se sastoji od 2 dijela.

Prvi dio je manipulacija lutkom ( živom lutkom ) na konopcima, upoznavanje sa publikom, poneki poklončić u vidu bombončića, malko komedije i na kraju balon twist životinja.

Drugi dio predstave je kada se lutka probudi i oslobodi od konopaca. Ima svoj mini nastup pantomime i sa čarobnom iglom za štrikanje koja lebdi.


Statua Violinist

Srbija

Dvije statue koriste 2 različita kostima.

Statue su tužni violinist i bijela statua iz grčke mitologije.


Lu Lu statua

Srbija


The Bubble man

Francuska

Svi vole balone i Bubble Man to zna! On kreira i dijeli balone, koji je jedan ljepši od drugog. Pratite avanture oko šaljivog klauna u njegovoj burlesknoj predstavi za sve uzraste. Oni koji budu imali prilike da budu na pozornici otplovit će maštom zahvaljujući Bubble Man-u . No, budite oprezni, gigantski balon se nalazi u njegovoj torbi, i odjednom se pretvori u čovjeka-balona. Zabavna i puna iznenađenja predstava za cijelu obitelj.


Predstava „Volare“

Argentina

Uzbudljivi cirkuski teatar koji kombinira različite cirkuske discipline i kreira jedinstveno i nezaboravno iskustvo za cijelu obitelj. Klez Mertimón, neustrašivi avijatičar vas poziva na uzbudljiv let, prepun izazova i iznenađenja, sa impresivnim vještinama zračnog žongliranja, balansiranja i akrobacija, koji će publiku držati napetom.