PERFORMERI


Equilibrium Tremens

Italija

Equilibrium Tremens zvuči kao osvježavajući odmak od tradicionalnih cirkuskih izvedbi! Tobia Circus na scenu donosi jedinstvenu mješavinu fizičke spretnosti, humora i nadrealizma pomoću lika Philipa Sutila. Koncept istraživanja “ravnoteže” kako fizički tako i metaforički dodaje dubinu izvedbi u svrhu pružanja novog iskustva za publiku. Uzbudljivo je vidjeti umjetnike koji pomiču granice i nude nešto novo u svijetu cirkuske zabave.


Imre – Social Salto Show

SAD

Imre podiže atmosferu s igrom, prijateljskim zabavama na vašem festivalu. Tijekom svoje predstave, stvara nezaboravne trenutke s djecom tako što ih čini zvijezdama predstave, a odrasle pretvara u junake uz prijateljsku zabavu. Od ulice do velikog kazališta, Imreovi spektakli savršeni su za publiku svih dobnih skupina i jezika.


Ambiguous Vagabond

Kombinacija cirkuskih vještina poput žongliranja, balansiranja, rolanja… Interaktivna predstava koja se ne propušta!


TaKe oFF cirkus šou – Payaso Soluto

Take OFF – cirkuski šou Vam predstavlja “Payaso Solutta” neustrašivog avijatičara, koji Vas poziva da doživite nevjerojatnu avanturu. Njegov avion i njegove vještine odvest će Vas na putovanje koje je u isto vrijeme i stvarno i magično. Balansiranje, klaunarstvo, fizički teatar, improvizacija, cirkus i žongliranje kao univerzalni jezici čine ovu predstavu prigodnom za čitavu obitelj.


A Smile change your life

Pogledajte se u špigl, zatim se prošetajte do Cesta, gdje vas čeka ova nevjerovatna predstava koja je potpuno drugačija od ostalih. Vidjet će te promjene na svom licu, u obliku osmijeha!!


Moving Zen – Zen u pokretu

Taiwan

Kada biste krenuli na posljednje putovanje života, kamo biste željeli ići i što biste radili?

Wabisabi – znači čistu ljepotu, obuhvaćajući estetiku Zen-a.

Tekuće kretanje tijela kombinira vatru i cirkus kako bi sastavio umjetnost pokreta koja pleše s Zen-om. Ovo putovanje je kraj i novi početak.


“Caribbean flow” – Klaun Krumppir

Moje umjetničko ime je Klaun Krumppir i dolazim iz daleke Venezuele sa svojom komičnom i žonglerskom predstavom “Caribbean flow” na Cest is d Best festival!
Nastao je iz ideje koja spaja tradicionalan cirkuski show sa žongliranjem, monociklom, interakcijom s publikom te puno dobre energije. Predstava je namijenjena svim uzrastima te će nasmijati sve, od najmlađe do najstarije publike!


Slam Dunk

Ova predstava inspirirana je podvizima djetinjstva, onim trenucima kada je važno igrati bez zaustavljanja. Super junak kojeg svi vole i koji će vas zadiviti nevjerojatnim udarcima u koš do onog nezaboravnog Slam Dunk suis generisa, koji će ga katapultirati prema zasluženoj SLAVI.


Walo World: Invazija boja

“Dobrodošli u ‘Walo World: Invazija boja’! Ova predstava nije samo podsjetnik da svijet ne bi trebao biti samo siv – to je eksplozija radosti i šarenog kaosa koji će promijeniti vaš pogled na stvari!


Athena – Božica rata – Živa Statua

Athena je najpravedniji lik. Ona je ovdje kako bi donijela mir i davala mudre savjete svima kojima je to potrebno. Za razliku od Hermione i Pantalonea, Athena nije zabavna, već konzervativna i ozbiljna. Najteže je nasmijati je, mislite li da to možete učiniti?


Pantalone – Commedia dell arte – Živa Statua

Pantalone je vrlo karakterističan lik iz Commedia dell arte. Dolazi u Zagreb kako bi tražio novac koji mu je ukraden, ali na kraju shvaća da ga je cijelo vrijeme imao.


Hermiona Granger – Živa Statua

Hermiona je došla iz Hogwartske akademije kako bi zajedno s čarobnjacima i vješticama iz Zagreba proučavala nove čarolije. Donijela je sve svoje knjige kako ništa ne bi pošlo po krivu i ako imate sreće, možda ćete je vidjeti kako izvodi jednu ili dvije čarolije sa svojim lebdećim štapićem. I zapamtite, to je LevIOsa, ne LevioSA.


Feel the Rock: cirkuska predstava

U OVOJ LEGENDARNOJ IZVEDBI, NAŠ ROCK HEROJ DOLAZI NA MALOM MOTORU I DONOSI SA SOBOM GRMLJAVINU MOĆI ROCKA KOJA ĆE PROTRESTI VAŠA OSJETILA!


Radionica hodanja na štulama

Srbija

Jeste li se ikada zapitali kako divovi vide svijet?
Sada imate priliku doživjeti to kroz umjetnost hodanja na štulama. Samo ponesite hrabrost sa sobom jer bi vam mogla zatrebati.